La defensa de l’escola valenciana s’aplega a Ontinyent

  • S'hi fa la segona trobada de plataformes comarcals per l'ensenyament públic

VilaWeb
Redacció
31.05.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El col·legi públic Martínez Valls d’Ontinyent aplegarà avui associacions i plataformes de tot el País Valencià que actualment es troben treballant en la defensa de l’ensenyament públic i en valencià, informa VilaWeb Ontinyent. L’aplec l’ha organitzat la Plataforma Prou, nascuda a la Vall d’Albaida arran de les primeres notícies que avançaven la pretensió del Consell de suprimir unitats escolars a la nostra comarca amb l’arranjament per al curs que ve.

Aquesta trobada és continuïtat de la celebrada el 12 d’abril passat al col·legi Ciutat de Cremona d’Alaquàs, convocada per la Plataforma Tots Som Cremona i la Plataforma per l’Ensenyament Públic, en la qual hi van participar vint-i-una entitats. Entre les qüestions que s’hi tractaran hi ha la coordinació de cara a l’inici del curs vinent, i l’organització d’una resposta conjunta a l’aplicació de la LOMCE.

Resposta conjunta

SomescolaEscola Valenciana i l’Assemblea de Docents de les Illes Balears s’han unit per primer vegada per a defensar conjuntament l’ensenyament en català. El representant d’Escola Valenciana, Emili Gascó, i la de l’Assemblea, Antònia Siquier, han anunciat en un acte davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que participaran a la mobilització convocada el 14 de juny per defensar la immersió lingüística i el dret a decidir el model educatiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any