Els treballadors de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda mantenen la vaga indefinida

  • Ho han decidit en assemblea avui al matí

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
ACN
24.05.2014 - 10:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els treballadors de Panrico a la planta de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) han decidit avui en assemblea de continuar la vaga indefinida que van començar ara fa set mesos arran del conflicte desencadenat per l’ERO que va presentar l’empresa. Una àmplia majoria de treballadors presents han votat en favor de mantenir la vaga.

Fins a 110 assistents han apostat per no desconvocar la vaga, respecte a 66 que han votat desconvocar-la. També s’han registrat tres vots en blanc. La votació s’ha desenvolupat en un ambient força tens quan un sector de treballadors ha qüestionat la tasca que fa el comitè d’empresa, i els membres del mateix comitè també s’han mostrat dividits sobre l’oportunitat de mantenir la vaga indefinida, que va començar ara fa set mesos.

L’assemblea, que ha tingut lloc al centre cívic de la població, s’ha fet després de l’oferta presentada per la direcció, dijous passat, que proposava de reduir un 40% els 133 acomiadaments previstos per al 2014 a la planta de Santa Perpètua de Mogoda, amb la condició que el comitè d’empresa dimiteixi en bloc i que els acomiadaments es negociessin de manera individual, una proposta que Comissions Obreres ja ha qualificat de xantatge.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any