Plataforma Prou ofereix un autobús per a anar a la concentració davant Conselleria

  • Una nova iniciativa convida a enviar vídeos de suport a les escoles d'Ontinyent mobilitzades

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.05.2014 - 13:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El STPEV i la Plataforma Prou han convocat una concentració dijous que ve, 22 de maig, davant la Conselleria d’Educació per a protestar pel projecte d’arranjament escolar que preveu la supressió de 187 unitats escolars d’infantil de l’ensenyament públic, set de les quals a la Vall d’Albaida. El projecte és el que ha motivat les tancades que des de finals de març realitzen les escoles Bonavista i Martínez Valls de la ciutat d’Ontinyent.

La Plataforma Prou ha organitzat un autubús perquè tothom qui ho vulga puga acudir a aquesta moblització. El vehicle eixirà a les 11.00 des del CEIP Martínez Valls, i tornarà a les 15.45 per arribar a les 17.00 a Ontinyent. El preu del viatge és de tres euros (cinc si no s’arriba a omplir), i cal fer la reserva de la plaça al correu plataformaprou@gmail.com o a la consergeria de l’escola abans de migdia de dimecres 21.

Vídeos de suport

Una nova iniciativa per a recollir i fer públics els suports a les escoles ontinyentines que mantenen les tancades s’ha posat en marxa: es tracta de fer arribar un missatge en vídeo (si és gravat amb mòbil, penseu a fer-ho amb format horitzontal) en què s’especifiquen els suport als pares i mares tancats a les escoles per l’educació dels fills. Es demana de dir el nom i l’ofici, i diincloure la frase ‘No al tancament d’unitats a l’escola publica’.

Els vídeos s’han d’enviar al correu modtasoc@hotmail.com, i es proposa de fer servir la web wetransfer.com.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any