El Cercle d’Economia promou la tercera via amb un acte amb Duran i Rubalcaba

  • El president de l'entitat, Anton Costas, creu que les jornades de l'entitat recullen també la posició independentista amb la presència d'Artur Mas, que té el suport parlamentari d'ERC

VilaWeb
ACN
09.05.2014 - 13:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La XXX Reunió del Cercle d’Economia, entre el 29 i el 31 de maig, vol apostar per la tercera via en el procés sobiranista i per això organitza en l’equador de la jornada un cara a cara entre Josep Antoni Duran i Lleida, president del grup parlamentari de CiU, i Alfredo Pérez Rubalcaba, secretari general del PSOE. Anton Costas, president del Cercle, ha assenyalat que aquesta sessió buscar propostes que estiguin entremig de l’immobilisme i la independència. Preguntat sobre la presència a la jornada d’un representant d’ERC, Costas ha dit que aquesta posició d’independentista ja estaria representada a través del president de la Generalitat, Artur Mas, que rep el suport parlamentari d’ERC.

En el transcurs de la conferència de premsa, Costas ha estat interpel·lat per la manca de presència en la taula roda entre Duran i Rubalcaba d’una presència d’algun interlocutor d’ERC per defensar la posició independentista.

Costa ha assenyalat que amb la presència en l’acte d’inauguració del president Artur Mas ja estava representada l’opció independentista perquè el seu govern té el suport parlamentari d’ERC, i l’opció immobilista estava representada amb la participació en la jornada de cloenda del president espanyol Mariano Rajoy.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any