‘El tancament de RTVV va ser un colp d’estat cultural i polític’

  • Entrevista a Josep Ll. Gómez Mompart, catedràtic de Periodisme de la Universitat de València.

VilaWeb
Redacció
28.04.2014 - 00:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El mes de març passat, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida va convidar el professor Josep Ll. Gómez Mompart a participar en un dels Espais d’Opinió, en el qual va impartir a Ontinyent la conferència ‘Dieta mediàtica i qualitat de la informació’.

Aprofitant l’estada a la ciutat va concedir una entrevista a Ràdio Aktiva la Vall, que ara s’ha publicat també en vídeo i que vos oferim íntegra.

El professor Gómez Mompart, doctor en Ciències de la Informació i catedràtic de Periodisme de la Universitat de València, és coordinador de la titulació de Periodisme a la Unversitat de València, que ell va posar en marxa el curs 1999-2000, i ha estat professor titular a la Universitat Autònoma de Barcelona, director del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació i director de la revista científica ‘Anàlisi. Quaderns de Comunicació i Cultura’. Ha estat també president de l’Asociación de Historiadores de la Comunicación. És investigador principalment en història de la comunicació i història del periodisme; transformacions del periodisme en la societat de la informació; qualitat periodística; comunicació satírica; comunicació alternativa i moviments socials; i, comunicació i ciutat a Europa i Amèrica del segle XX.

Com a periodista ha treballat en la revista Mundo, en Diario de Barcelona, en Mundo Diario; ha estat corresponsal de Doblón, cap de redacció d’El Viejo Topo, reporter de TVE i director i co-guionista del programa de TV3 L’ Ofici d’Aprendre.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any