Les Estrenes: Paul W. S. Anderson recrea la històrica tragèdia de Pompeia en un film d’aventures

  • Repassem la cartellera de la setmana

VilaWeb
Redacció
25.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta setmana arriba als cinemes ‘Pompeya’, de Paul W. S. Anderson i protagonitzada per Kit Harington, Emily Browning i Carrie-Anne Moss. Una pel·lícula d’aventures que relata els tràgics fets que van succeir a Pompeia després de l’erupció del Vesuvi el 79 després de Crist. ‘Pompeya’ compartirà cartellera amb altres pel·lícules com la darrera obra de la carrera del japonès Hayao Miyazaki, ‘El viento se levanta’ o ‘La vida inesperada’, una comèdia de Jorge Torregrossa protagonitzada per Javier Cámara i Raúl Arévalo.

> Pompeii (‘Pompeya’). Direcció: Paul W.S. Anderson. Intèrprets: Emily Browning, Carrie-Anne Moss, Paz Vega; Kit Harington, Kiefer Sutherland, Jared Harris. Gènere: Aventures. Esbós: Milo és un esclau convertit en gladiador que veu com el seu amor, Cassia, és obligada a prometre’s amb Corvus, un senador corrupte. Milo intentarà salvar la seva estimada quan el Vesuvi entra en erupció i tot es col·lapsa. (Vídeo).

> Kaze tachinu (‘El viento se levanta’). Direcció: Hayao Miyazaki. Intèrprets: Emily Blunt, Mae Whitman, Jennifer Grey; Joseph Gordon-Levitt, Elijah Wood, Stanley Tucci. Gènere: Animació. Esbós: Jiro ha somiat sempre en volar i dissenyar avions i per això s’uneix a la divisió aeronàutica d’una companyia d’enginyeria. Ben aviat es convertirà en un prestigiós dissenyador aeronàutic. (Vídeo).  

> La vida inesperada. Direcció: Jorge Torregrossa. Intèrprets: Tammy Blanchard, Jessica Phillips, Carmen Ruiz; Javier Cámara, Jeff Lima, Johnny Solo. Gènere: Comèdia. Esbós: Juanito és un actor que va anar a Nova York a triomfar però han passat els anys i no ha aconseguit el seu objectiu. La cosa empitjora  quan rep la visita del seu cosí aparentment triomfador i han de conviure tots dos. (Vídeo).  

> Alceste à bicyclette (‘Molière en bicicleta’). Direcció: Philippe Le Guay. Intèrprets: Maya Sansa, Camille Japy, Annie Mercier; Fabrice Luchini, Lambert Wilson, Ged Marlon. Gènere: Comèdia. Esbós: Serge Tanneur és un actor que fa anys que viu retirat a l’illa de Ré. Un dia un productor de televisió li ofereix el paper principal de ‘El Misantrop’ de Molière, fet que desencadenarà un estira-i-arronsa entre els dos homes. (Vídeo).  

> Devil’s due (‘El heredero del diablo’). Direcció: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett. Intèrprets: Allison Miller, Vanessa Ray, Geraldine Singer; Zach Gilford, Sam Anderson, Roger Payano. Gènere: Terror. Esbós: Una parella que s’acaba de casar rep amb sorpresa la notícia que esperen un fill. Però a mesura que l’embaràs avança el marit veu com el comportament de la seva parella va canviant per tornar-se molt més fosc i violent. (Vídeo).  

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any