‘Le Château bleu’ es quedarà on està

  • Finalment, el ministeri de la salut ha decidit que 'Le Château bleu', l'establiment de cures continuades, es quedarà on és ara, a Arles ...>>
    Dj. 24 d'abril del 2014

VilaWeb
Redacció
24.04.2014 - 12:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja fa 12 anys que els elegits de l’alt Vallespir batallen per aconseguir la permanència de l’establiment de cures continuades ‘Le Château bleu’ ubicat a Arles. Sembla que, finalment, ho hagin aconseguit ja que el batlle d’Arles, René Bantoure, ha rebut una comunicació oficial, garantint que l’establiment es quedarà on està, al seu municipi.

Segons explica el batlle ‘va ser construït als anys cinquanta per acollir els antics combatents i els ferits de guerra. Després va ser destinat a la convalescència en general. Ara s’hauran de fer algunes reformes ja que l’estructura ha envellit i s’ha d’adaptar a les exigències actuals d’aquests tipus d’establiments’.

Sembla que, una vegada el ministeri ha decidit que aquest establiment quedi en mans de la sanitat publica, es faran una sèrie de reformes, inclús es podria construir de nou, de fet ja tenen els terrenys on es pot fer aquest nou centre. A més a més la comunitat de municipis s’ha compromès a proveir el terreny per a la nova construcció aprovisionant 250 000 €uros per comprar els 15 000 m2 del terreny, on és construirà el nou Le Château bleu’.

L’associació que l’administra dedicarà prop de 8 milions d’€uros en l’estructura de la qual els treballs podrien començar a finals d’any per a vint-i-dos mesos d’obres.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any