Ja es pot votar en el multireferèndum

  • Fins el 16 de maig, per internet · I entre el 17 i el 25, de manera presencial

VilaWeb
Redacció
23.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des d’avui ja es pot votar per internet el multireferèndum que ha organitzat una trentena d’entitats socials. La consulta inclou diverses qüestions que els promotors consideren que afecten i preocupen la societat. La votació presencial es farà el 25 de maig, dia de les eleccions europees, però entre avui i el 16 de maig tothom qui vulgui ja pot votar des de la web.

Un cop tancat el vot electrònic i abans de la votació del 25 de maig –entre el 17 i el 24 de maig–, es podrà votar en algunes seus del territori. El lloc on es col·locaran les meses serà anunciat a la web.

A més de les votacions, la campanya, fins el dia 25 de maig, anirà acompanyada de debats públics sobre les qüestions que se sotmeten a votació. De moment, han anunciat el primer, que serà dijous vinent, 1 de maig. A la Nau Ivanow de Barcelona (10.00), hi haurà un debat sobre el pagament del deute, amb David Fernàndez, diputat de la CUP; Sergi Cutillas, de la Plataforma per l’Auditoria del Deute; i els economistes Josep Maria Busqueta i Marcos Hofmman.

Els organitzadors del multireferèndum van presentar les preguntes la setmana passada. Tracten sobre els transgènics, el deute públic, la sobirania energètica, la llei d’ILP, el BCN World, la MAT i el servei de l’aigua de Lleida. En vam parlar a VilaWeb en aquesta entrevista a un dels promotors de la iniciativa, Gerard Batalla, membre de la plataforma Som lo que Sembrem.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any