Font Romeu rep a Martin Fourcade com un heroi

  • El biatleta nord-català Martin Fourcade va rebre ahir diumenge, un homenatge a Font Romeu. Aquest cap de setmana, ha estat fet cavaller de la Legió d'honor.
    Dl 21 d'abril del 2014.

VilaWeb
Redacció
21.04.2014 - 11:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir diumenge, el biatleta de la Llegona, Martin Fourcade va tornar per primera vegada, després d’haver guanyat 3 medalles (2 d’or i 1 d’argent) als jocs olímpics de Sotchi . El biatleta va ser acollit com un heroi, i malgrat que el mal temps, va fer que s’anul·lessin els actes previstos a l’aire lliure, Martín Fourcade, va estar durant tres hores a disposició dels seus seguidors al casino de l’estació d’esquí. 

El nord-català va desvetllar que s’ha proposat un nou desafiament : l’hivern vinent, disputarà el campionat de biatló i el d’esquí de fons. ‘És un gran desafiament ja que fins i tot si són distàncies bastant properes, són esforços bastant diferents. És un gran desafiament en terme de logística, de calendari, de preparació. És un gran desafiament però és un bonic desafiament ‘ va declarar.  Per altre costat, aquest cap de setmana, el govern francès l’ha fet cavaller de la Legió d’honor.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any