MÉS exigeix la retirada immediata i definitiva de la Llei de Símbols

  • El diputat Nel Martí insta al PP a rectificar completament si vol recuperar la normalitat a les escoles

VilaWeb
Redacció
19.04.2014 - 17:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat menorquí del grup parlamentari MÉS afirma que el govern ‘ha de retirar la llei de símbols, expressió màxima de la seva obsessió per silenciar, intimidant i perseguint, a tot aquell que pensa diferent i critica la política del govern en matèria lingüística i educativa’. Nel Martí recorda que és una llei que ‘vulnera el dret fonamental a la llibertat d’expressió i és contrària a l’estatut. Per tant, el govern no podia fer res més que retirar-la’.

Davant la tímida rectificació en l’aplicació d’aquesta norma, MÉS considera una decisió totalment insuficient si realment el govern vol recuperar la normalitat a les escoles.

El primer en incomplir la ‘llei absurda’ és el propi govern

El diputat menorquí posa en evidència que mesos després d’entrar en vigor la llei de símbols, els centres escolars són els únics que la compleixen. ‘Ni les oficines del SOIB, ni els centres de salut, ni oficines de consum… ni delegacions territorials d’educacó… El primer en incomplir la llei absurda de símbols és el govern. Tot això demostra quin era el seu objectiu: el llaç quadribarrat’.

‘El govern se n’ha adonat q aplicar la llei de símbols tal com està redactada generarà més absurds: prohibeix símbols d’entitats i empreses, obliga a col·locar plaques al mateix govern q no està en disposició de posar, etc. A més, és ambigua i genera inseguretat: no delimita q és un símbol’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any