Som Països Catalans convida a omplir el mapa de llibres per Sant Jordi

  • La plataforma reivindica la integritat i la cohesió de tot el territori nacional en defensa de la llengua

VilaWeb
Redacció
20.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sant Jordi i el 25 d’Abril són diades que donen caràcter a la nació catalana. Coincideixen aquesta setmana, dimecres i divendres, en la reivindicació de la llengua i la cultura catalanes com a eixos vertebradors dels Països Catalans. Per això, la plataforma Som Països Catalans convida a organitzar accions de difusió de la història, la cultura i la llengua conjunta de la nació catalana. Ho fa recuperant la campanya de l’any passat amb la proposta d’omplir el mapa dels Països Catalans de llibres.

‘Continuem actuant i reforçant el territori a partir de l’acció, descentralitzada arreu del país, d’omplir de llibres i publicacions escrites en català el mapa dels Països Catalans, com l’any passat ja es féu en molts dels racons del territori, a universitats, a escoles i instituts, a casals, ateneus i centres socials, a places de barris, pobles i ciutats’, explica la plataforma.

‘La lluita per la llengua és un fenomen més que demostra la vitalitat dels Països Catalans, malgrat la constant privació dels drets socials (per tant, també, lingüístics) i també la voluntat regionalitzadora del territori.’ La plataforma convida a participar de la campanya organitzant actes i fent-ne difusió a les xarxes amb les etiquetes #MapaLlibresPPCC i #SomPaïsosCatalans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any