Una ‘xarxa de cors’ amb centenars de desigs per al català, per Sant Jordi

  • L'acció és organitzada per la Plataforma per la Llengua · Vol simbolitzar els deu anys de feina de l'entitat per a promoure el català

VilaWeb
ACN
16.04.2014 - 17:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Plataforma per la Llengua i vint-i-sis associacions de nouvinguts han organitzat per Sant Jordi una nova acció de sensibilització per a promoure el català com a llengua comuna i eina de cohesió social. Amb el nom ‘Xarxa de cors‘, pretenen recollir centenars de desigs per al català. Tothom qui passi per la plaça dels Àngels de Barcelona el 23 d’abril a horabaixa en podrà escriure en unes targetes en forma de cor. Després, els missatges s’aplegaran i es posaran dins d’un canó que els dispararà amunt, i la pluja de desigs es recollirà en una xarxa de grans dimensions. L’acció vol simbolitzar la tasca de l’entitat durant aquests deu anys de vida.

La ‘Xarxa de cors’, dinamitzada pel grup teatral Planeta Impro, serà física i virtual, perquè els missatges també es poden enviar a través de la web xarxadecors.cat. Els cors digitals s’afegiran als físics el 23 d’abril.

Acabada l’acció es llegirà el manifest ‘El català, llengua comuna’ i l’activitat es tancarà a les 20.15, amb un concert de cloenda a la Rambla del Raval.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any