Torna el rugbi de màxim nivell a Barcelona amb el partit USAP-Toló

  • El tercer matx dels perpinyanesos a la capital catalana des del 2011 correspon a la vint-i-cinquena jornada de la lliga francesa

VilaWeb
Redacció
19.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per tercera vegada els últims anys, el principal equip de rugbi del país, la USAP de Perpinyà, juga un partit oficial a l’Estadi Lluís Companys de Barcelona. El matx d’avui (17.00), amb el Toló, correspon a la vint-i-cinquena jornada de la lliga francesa, on tots dos equips lluiten per objectius ben diferents: els catalans, per sortir de les últimes posicions i mantenir la categoria, i els occitans, per encapçalar la classificació. Des de les dues del migdia fins l’hora del partit es desenvoluparà la tercera Festa del Rugbi Català als afores de l’estadi, amb el FC Barcelona com a amfitrió del club nord-català.

Per al partit d’avui, la USAP ha decidit lluir una samarreta amb la bandera catalana, molt semblant a la segona equipació del Barça. A la banda del cor hi ha escrita la frase: ‘Com la nostra senyera, som de sang i or’ (vídeo).

Cal recordar que l’equip perpinyanès ja ha jugat a Barcelona dues vegades: el 2011 amb el mateix rival, el Toló, en partit de la H-Cup i amb 54.000 espectadors, i el 2012 amb el Tolosa de Top 14, amb 22.750 persones a les grades del Lluís Companys.

Més notícies:

VilaWeb Catalunya Nord

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any