Les estrenes: Torna Spider-Man en la segona part de la saga dirigida per Mark Webb

  • Repassem la cartellera de la setmana

VilaWeb
Redacció
17.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Spider-Man, un dels personatges de còmic més populars, torna a la gran pantalla amb l’estrena de la segona part, dirigida per Mark Webb i protagonitzada per Andrew Garfield: ‘The Amazing Spider-Man 2: El poder de Electro’. En aquest film, visualment espectacular, l’home aranya s’enfronta a alguns dels enemics més coneguts en el còmic, com ara Electro, Rhino i el Duende Verde. De la resta de films estrenats aquesta setmana, es destaquen ‘Tren de noche a Lisboa’, amb Jeremy Irons, i ‘La mujer del quinto’, dirigida per Pawel Pawlikowski i protagonitzada per Ethan Hawke.

> The Amazing Spider-Man 2 (‘The Amazing Spider-Man: el poder de Electro’). Direcció: Marc Webb. Intèrprets: Emma Stone, Shailene Woodley; Andrew Garfield. Gènere: Acció. Esbós: El superheroi Sipder-Man és l’únic que pot protegir els seus conciutadans dels perills que assetgen la ciutat de Nova York. Però s’haurà d’enfrontar a Electro, un enemic més poderós que ell, i, a més, descobrirà una conxorxa del mal orquestrada per OsCorp. (Vídeo).

> Night Train to Lisbon (‘Tren de noche a Lisboa’). Direcció: Bille August. Intèrprets: Mélanie Laurent, Martina Gedeck, Lena Olin; Jeremy Irons, Jack Huston, Tom Courtenayser. Gènere: Drama. Esbós: Raimon Gregorius  és un professor de llatí que ho abandona tot per anar-se’n a Lisboa a cercar un doctor i poeta que va lluitar contra el dictador portuguès Antonio de Oliveira Salazar. (Vídeo).

> La femme du Vème (‘La mujer del quinto’). Direcció: Pawel Pawlikowski. Intèrprets: Kristin Scott Thomas, Joanna Kulig, Delphine Chuillot; Ethan Hawke, Samir Guesmi, Geoffrey Carey. Gènere: Enjòlit. Esbós: Tom Ricks és un escriptor nord-americà que viatja a París per recuperar la seva dona i la seva filla. Es trobarà obligat a quedar-se en una pensió i a treballar de vigilant nocturn per subsistir. Basada en la novel·la de Douglas Kennedy ‘La mujer del quinto distrito’. (Vídeo).

> Le passé (‘El pasado’). Direcció: Asghar Farhadi. Intèrprets: Bérénice Bejo, Pauline Burlet, Sabrina Ouazani; Tahar Rahim, Ali Mosaffa, Elyes Aguis. Gènere: Drama. Esbós: Ahmad i Marie fa quatre anys que s’han separat i ara ell viu a Teheran i ella a París. Ahmad torna a la capital francesa per enllestir el divorci i descobreix la difícil relació entre la seva ex-parella i la seva filla Lucie. (Vídeo).

> The Big Bang (‘La partícula de Dios’). Direcció: Tony Krantz. Intèrprets: Sienna Guillory, Autumn Reeser, Rebecca Mader; Antonio Banderas, Thomas Kretschmann, William Fichtner. Gènere: Enjòlit. Esbós: Un detectiu privat rep el misteriós encàrrec d’un milionari de trobar la partícula de Déu. Això el portarà a conèixer un reguitzell de personatges excèntrics i a qüestionar-se el perquè de la seva existència. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any