Usap: El capital del club obert als seguidors usapistes?

  • En declaracions a l'emissora France Bleu Roussillon, François Riviere, president i accionista majoritari de la usap , ha anunciat la seua voluntat d'obrir el capital del club als seus seguidors, amb l'objectiu d'arribar a més de 3.000 accionistes ...>>
    Dl. 14 d'abril del 2014

VilaWeb
Redacció
14.04.2014 - 11:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president ha declarat a l’emissora que ‘el club pertany als seus seguidors’ i que per tant, ‘En les pròximes ampliacions de capital, una part es reservarà per a socis,i pels  simpatitzants perquè puguin ser part de la vida de la USAP’. Així mateix ha dit que ‘l’USAP ha de ser un club amb de  3.000 a 5.000 accionistes. Ha de ser un club de petits accionistes  i de petits portadors. Estic impressionat de veure com molts seguidors m’ho han proposat’.

El president també s’ha referit al partit que jugarà la Usap a Barcelona contra el CR Toulon, assegurant que ja han venut 15.000 entrades i espera, tenint en compte l’aposta d’aquest partit, vendre’n més entrades aquesta setmana i convèncer un màxim de persones de viatjar a Barcelona per  sostenir el club que, recordem, encara no te assegurada la seua permanència, la pròxima temporada, al TOP 14.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any