Entropessem una i mil vegades en la mateixa pedra

VilaWeb
EUPV Ontinyent
11.04.2014 - 00:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els jocs i les complaences tant del PP de Filiberto Tortosa com del batle d’Ontinyent amb el conseller de Sanitat Manuel Llombart , es visualitzen quan demanen almoina al conseller en compte d’atendre les vertaderes necessitats sanitàries de la nostra comarca. La resignació d’alguns davant les contínues negatives per part de la Conselleria de posar en marxa a la nostra ciutat el nou hospital comarcal de nova planta, fa que moltes vegades ens conformem amb ben poc, amb una renovació del servei d’urgències de l’antic hospital. Creiem que com a societat no ens hem d’acostumar a les almoines, allò que hauríem d’exigir són drets.

La darrera reforma del vell hospital va significar retardar indefinidament el projecte de construcció de l’hospital de nova planta. A més, aquesta renovació va quedar obsoleta als pocs anys.

Pretenen callar la reivindicació de la necessitat d’un nou hospital ignorant la veu de la ciutadania representada en el Pacte per la Sanitat, pacte que no ha estat convocat per a ser escoltat.

Molts no podíem sospitar com canviaria el lavors candidat del PSPV-PSOE, qui féu bandera electoral amb les promeses de construcció del nou hospital i amb la necessitat de signar un pacte polític on quedara representada la societat civil. Ara que és l’actual batle fa el joc al conseller de Sanitat, assumint com a bona una reforma parcial i insuficient , obviant les vertaderes necessitats sanitàries de la comarca.

Tornem a imaginar maquetes canviant els protagonistes? Entropessem novament amb la mateixa pedra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any