L’IES Josep Segrelles d’Albaida, premi Benicadell 2014

  • L'ha lliurat la Coordinadora aquest diumenge en la presentació de la Trobada d'enguany

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.03.2014 - 18:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Institut d’Educació Secundària Josep Segrelles d’Albaida ha rebut aquest diumenge el premi Benicadell que convoca cada any la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià. El lliurament s’ha fet dins els actes celebrats a Beniatjar per a presentar la Trobada d’Escoles en Valencià de 2014, organitzada pel CRA ‘Castell de Carbonera’ que té en aquesta localitat un dels aularis.

El premi Benicadell és el guardó que atorga la Coordinadora, membre de la federació Escola Valenciana, en reconeixement de la tasca de promoció, ús i defensa de la llengua i cultura del País Valencià que fan diferents entitats o col·lectius de la comarca. Amb aquest premi, la Coordinadora ha volgut fer palés la voluntat del centre educatiu de fer del valencià un idioma de formació i de relació. L’institut, que enguany celebra el 50 aniversari, fou un dels primers de la comarca a introduir el català a les classes. A més, des de la Coordinadora s’ha decidit d’atorgar el premi a l’institut també com un gest de suport a l’educació pública.

La 27a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida distribueix els actes entre Bèlgida, Beniatjar i Otos. Després de la presentació d’aquest diumenge, el 6 d’abril es lliuraran a Otos els premis Sambori, i l’acte central de la Trobada serà el 12 d’abril, a Bèlgida.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any