La Vall d’Albaida marxa per l’educació · VilaWeb Ontinyent emetrà els concerts en directe

  • Dèsset grups i solistes actuen en la Festa per l'Educació, amb parlaments de Vicent Partal, Plataforma MildeNou, Tudi Torró, Plataforma Prou i Iaioflautes

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.03.2014 - 23:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després d’una setmana en què dues escoles d’Ontinyent han estat fent tancades cada vesprada i nit, arriba el dia en què està convocada la Festa per l’Educació, organitzada per la Plataforma Prou i l’Ajuntament d’Ontinyent. L’aplec reivindicatiu començarà amb una marxa a les 17.00 des de la plaça e la Concepció fins a la sala Gomis (antiga multiusos) on es desenvoluparan els tallers, els parlaments i les actuacions musicals. S’ha previst que les actuacions es puguen fer a l’interior de la sala en cas de pluja.

Per a la marxa, la Plataforma Prou ha dissenyat uns banderins que poden descarregar-se des d’aquesta pàgina perquè els xiquets la pinten de verd i la porten aquella vesprada. A més, ha fet també unes samarretes de color verd amb el lema ‘L’educació pública no es toca’ que poden encomanar-se al correu de la plataforma plataformaprou@gmail.com.

El llistat de grups i solistes que actuaran a partir de les 18.00 el formen Paco Muñoz, Atzukak, Andreu Valor, Francesc Anyó, Toni de l’Hostal, el Tio Fredo, Hugo Mas, Saba Nova, Zero Coma, Mai Mai, Assekes, La Marabunta, Kaoba, Juan Carlos Colomer, el Club Solitary i Tashkenti.

A la festa reivindicativa s’hi ha afegit la plataforma MildeNou que aplega els treballadors afectats per l’ERO de RTVV. Membres d’aquesta entitat col·laboraran en la presentació i conducció de les activitats, i donaran a conéixer també les seues reivindicacions per a recordar la necessitat del País Valencià de tindre uns mitjans de comunicació públics, de qualitat i en valencià.

La periodista de Ràdio Nou i presidenta de MildeNou Reis Juan i l’ontinyentí David Mollà conduiran i presentaran les actuacions, i donaran pas a les intervencions previstes en l’acte que aniran a càrrec de la Plataforma Prou, de la inspectora d’educació Tudi Torró, d’un representant de la plataforma MildeNou, i de Vicent Partal, director de Vilaweb.

Emissió en directe

Per a aquells qui no puguen acudir a la festa reivindicativa, per a la qual s’ha creat l’etiqueta de Twitter #festaperleducacio, VilaWeb Ontinyent emetrà en directe el concert, en col·laboració amb TVDigital Ontinyent i Mildenou.



Notícies relacionades:

Nova revolta a les aules valencianes, amb tancaments en defensa de l’escola pública

Les escoles i instituts fan concentracions per l’educació pública i en valencià

Concentració a les illes en suport de les mobilitzacions escolars valencianes

Suport d’EUPV a les mobilitzacions dels CEIP Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent

Per al PSOE, M. José Català és ‘la pitjor consellera de la història’

VÍDEOS Suport polític als tancaments de les dues escoles d’Ontinyent

Crida a la participació en la Festa per l’Educació de dissabte 29 de març

Primera jornada de tancament a dues escoles d’Ontinyent

Els pares dels CEIP Martínez Valls i Bonavista d’Ontinyent es sumen a la campanya de tancaments

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any