Un nou projecte comunicatiu comarcal substituirà La Drecera

  • Aquest portal deixarà d’estar operatiu mentre es treballa en el nou projecte d’àmbit comarcal

VilaWeb
Redacció
28.03.2014 - 13:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Canvi de rumb. L’equip de La Drecera hem decidit aturar l’activitat periodística al portal local, per treballar en la construcció d’un nou mitjà comarcal, que ha de néixer a principis d’estiu. Així doncs, des dels Serveis Informatius Populars, d’acord amb la tasca que implica construir un nou projecte i fer-ho en xarxa, buscant al màxim de complicitats, recursos i continguts, hem decidit no mantenir en actiu l’actual portal de La Drecera.

Després de 7 anys de bastir un projecte periodístic local, crític i compromès amb el nostre entorn social, des dels Serveis Informatius Populars de Sabadell creiem que és l’hora de fer el salt al conjunt de la comarca, ja que l’experiència ens evidencia les necessitats i les potencialitats d’un projecte d’aquestes característiques. Un nou espai comunicatiu per i des de la comarca amb la participació i la implicació en xarxa de totes les entitats que des del treball en els seus àmbits respectius ja construeixen un Vallès Occidental crític i transformador.

El projecte que està encara en una primera fase de contactes, així com de cerca de recursos, busca esdevenir un mitjà periodístic Vallesà independent, però amb un fort vincle amb el Setmanari La Directa. Capaç de generar contingut comarcal propi de caràcter crític, independent i en profunditat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any