Vols saber quin va ser el teu primer piulet a Twitter?

  • Twitter celebra els vuit anys recordant el primer piulet de cada usuari · Ha creat l'eina FirstTweet, que permet de descobrir el primer missatge de tots els comptes de la xarxa social

VilaWeb
Redacció
22.03.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En ocasió del vuitè aniversari de Twitter, els creadors d’aquesta potentíssima xarxa social californiana s’han empescat una eina per a compartir la celebració entre els dos-cents quaranta milions d’usuaris. A #FirstTweet, tothom qui tingui un compte de Twitter pot descobrir quin va ésser el primer missatge de menys de cent quaranta caràcters que hi va piular.

A banda el primer piulet propi, l’eina també ens permet de veure com van entrar a Twitter la resta d’usuaris, com els cofundadors de la xarxa Jack Dorsey i Biz Stone.

‘El 2006, la gent va començar a dir coses a Twitter amb cent quaranta caràcters de text sense format. Vuit anys després, els nostres usuaris han transformat Twitter en l’espai on es poden descobrir noves idees, establir-hi connexions humanes reals i expressar-s’hi lliurement. I atès que celebrem el vuitè aniversari, ens agradaria donar-te les gràcies’, expliquen en aquest apunt al bloc oficial.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any