L’Olleria: un poble, dos partits en el govern i tres batles

VilaWeb
PSPV-PSOE de l’Olleria
12.03.2014 - 23:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El súmmum de la desvergonya, d’aquesta manera podríem titular la pel·lícula de l’actualitat a l’Ajuntament de l’Olleria. Pugnes pel poder, pels diners, i deslleialtat a cabassos. Doncs bé, en aquest petit poble, antany industrial, ara amb la majoria d’empreses i veïns pràcticament en fallida, hem de suportar coses mai vistes.

D’una banda un PP amb el sr. Albero, qui no va tenir la valentia d’encapçalar la candidatura en les últimes eleccions municipals, i president del partit, sota el pretext de tenir problemes a casa, ara es frega les mans en veure la possibilitat de tastar la mel del sou de batle o de tinent-batle, ja que no se li coneix en l’actualitat, ni ofici ni benefici.

D’altra banda, a qui sí que va encapçalar la llista de la candidatura, sr. Engo, ara també sense ofici ni benefici, presumptament li han garantit el mateix sou que hauria cobrat en cas d’arribar a ocupar el lloc de  batle. NI més ni menys que la petita quantitat bruta de 50.000 euros anuals.

I com no, damunt de deslleialtat, l’actual batle de la localitat sr. José Vidal Oltra. Ací sí que cal gratar!!! És el màxim exponent de la deslleialtat. Va ser deslleial al PP, i després d’una lluita de poder amb l’anterior batle del seu mateix partit, veient que no podia desplaçar-lo de la butaca del poder, va decidir juntament amb altres membres, donar-se de baixa del PP, d’aquesta manera valent-se del presumpte suport de determinades empreses i presumptament amb el seu suport econòmic, va crear el grup GdO,  autoanomenat independent… (disculpeu-nous que riguem… ha, ha ,ha) no era més que una escissió de la dreta, i possiblement situat més enllà de la dreta. Ara, una vegada afeblit el PP i amb determinats subjectes més preocupats pel seu propi benestar que pel benestar dels ciutadans que representen, hi torna per la porta gran.

On queden les paraules que fa tres anys va pronunciar el sr. Alfonso Rus en el teatre Cervantes, quan va afirmar referint-se a l’actual batle de l’Olleria, sr. José Vidal, que ‘Roma no paga a traïdors’? Quin valor podem donar a la paraula del sr. Rus..? Certament cap.

Tan malament veu vosté, sr. Rus, als representants del seu partit a l’Olleria que ha decidit d’oficialitzar eixa unió que en realitat mai no es va trencar?  Al cap i a la fi, el sr. José Vidal Oltra sempre ha estat això que podríem denominar ‘el gosset del PP’, aprovant solament allò que no moleste al seu partit, i a la inversa. En fi, un president regional del PP la paraula del qual no serveix de res, un president local del PP que no té ni paraula, i un batle que torna al PP, partit al que sempre va somniar de tornar… i no parlem del defenestrat sr. Jesús Engo.

 
Tres personatges als qui haurem de mantenir. El batle que ente (50.000 euros bruts), el tinent-batle (28.000 euros bruts), i el batle ‘cobrant i no ‘exercint’ (que teòricament cobrarà la mateixa quantia que el batle) el sou del qual està pendent de veure d’on procedeix. Isca d’on isca el sou que se li assigne, ja siga com a assessor d’alguna cosa en Diputació o en alguna empresa vinculada a aquesta institució, eixos diners vénen dels impostos dels ciutadans, o siga, producte de la nostra sang, suor i llàgrimes.

 
Suma de deslleialtats, suma de personatges.

Molts corbs per a tan poca carn. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any