Gent de l’Olleria torna als orígens

  • Es reintegra en el PP i José Vidal (GdO) mantindrà la batlia fins al 2015

VilaWeb
Redacció
09.03.2014 - 02:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’antiga escissió del PP ollerià que donà lloc al grup polític Gent de l’Olleria pot tindre comptats els dies d’història si es confirma la decisió de tornar a les files del partit abandonat l’any 2007. Segons que publicava dissabte el diari Levante, PP i Gent de l’Olleria han acordat de tornar a ser un únic partit, PP, per a solucionar la crisi oberta arran de la substitució en l’alcaldia pactada per a enguany que havia evidenciat desavinences al si del patit que l’havia d’assumir.

El pacte que ha permés que des de 2011 José Vidal fóra batle per Gent de l’Olleria amb el suport del PP establia que el darrer any de lesgislatura fóra el cap de llista dels populars, Jesús Engo, qui en detentara el càrrec. Però a punt d’arribar el moment, hauria de fer-se el canvi de batle al maig que ve, el PP local ha reclamat el lloc institucional per al president de la formació, Javier Albero, cosa a la qual Engo s’ha oposat. Sempre segons Levante, la ‘solució’ ha estat mantindre Vidal com a batle fins les eleccions de 2015, i ‘fusionar’ els dos partits, que ja en la pròxima contesa electoral hi concorreran junts com a PP.

La decisió de reunificació dels partits per aquesta crisi no ha causat massa sorpresa a l’Olleria, i de fet en alguns sectors s’entén que el problema en la successió ha estat una excusa per a fer-la realitat. A més, necessita encara d’algun altre moviment per a donar estabilitat al govern local, atés que Jesús Engo pot sentir-se traït pel seu propi partit i el seu vot podria sumar-se als de l’oposició en alguna votació, cosa que deixaria en minoria el govern encapçalat per José Vidal.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any