Obrint Pas, comença el comiat

  • El grup actua avui i demà a Barcelona · Són els primers concerts acústics amb què es retiren dels escenaris

VilaWeb
Redacció
05.03.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Obrint Pas comença avui el darrer comiat dels escenaris. Seran dos concerts acústics a l’Auditori de Barcelona, que enregistraran per a publicar-ne un DVD, juntament amb el que faran el mes vinent a Palma i al maig a València. Ara fa un any que la banda encapçalada per Xavi Sarrià va decidir de fer un punt i a part de la seva trajectòria, després de dues dècades de portar el missatge de compromís i combat a tot el país i a tot el món. 

Aquests darrers temps havien anat provant i perfeccionant el seu vessant acústic, i no volien plegar veles sense deixar-ne constància física. Per això van pensar en aquests últims concerts a les tres principals ciutats del país. Finalment, el de Barcelona serà doble, avui i demà, perquè les entrades del primer es van exhaurir en poques hores. I és que els seus milers de seguidors no volen deixar passar l’oportunitat d’acomiadar-se’n.

Si sou un d’aquests, i voleu explicar què ha estat per vosaltres Obrint Pas i què en trobareu a faltar, podeu comentar-nos-ho a Twitter a través de l’etiqueta #AdéuObrintPasVW:


Una cançó per a Obrint Pas

La petja que deixa Obrint Pas en el llibre de la història de la música del país i en les ànimes de molta gent és fonda. Per això quan van anunciar que plegaven vam demanar a alguns músics i periodistes que triessin una cançó de la discografia per a reflexionar sobre el paper i el llegat de la banda valenciana:

Pau Alabajos: Hem perdut la por

David Fernàndez: No hi ha treva

Amàlia Garrigós: Al país de l’olivera

Josep Nadal: Camins

Vicent Partal: Sóc del sud com els Obrint Pas

Bel Zaballa: Avui com ahir, els seguirem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any