Festival Diània, l’alternativa musical a la Setmana Santa ontinyentina

  • Del 17 al 19 d'abril, més de vint grups i solistes actuaran en la primera edició

VilaWeb
Redacció
26.02.2014 - 17:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Setmana Santa ontinyentina tindrà enguany una doble banda sonora. A més de la tradicional que acompanya les processons i la resta d’actes religiosos, entre Dijous Sant i Dissabte de Glòria, a la capital de la Vall d’Albaida sonarà amb força la música més actual dels més de vint grups que actuaran en la primera edició del Festival Diània.

Organitzat per la productora Metrònom, l’Assemblea de Joves Meruts i l’Ajuntament, i amb la col·laboració de la revista Sons de Xaloc, els dies 17, 18 i 19 d’abril es citaran en aquest festival grups i solistes com Aspencat, Pepet i Marieta, Ki Sap, La Raíz, Sherpah, Arthur Caravan, Sant Gatxo i Pau Alabajos, entre més.

Els organitzadors d’aquesta primera edició han indicat que la intenció és consolidar el festival per a convertir-lo en un referent d’oci cultural que done impuls a la música del país i a les associacions i col·lectius que s’hi aniran sumant per a oferir activitats paral·leles.

De moment les entrades anticipades ja poden adquirir-se a través d’AgendaPV.cat, al preu de set euros el dia 17, i quinze euros els dies 18 i 19.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any