‘Catalunya serà Espanya, per la via civil o per la militar’, diu el president d’honor del SUP

  • Sánchez Fornet encén la xarxa amb unes polèmiques declaracions

VilaWeb
Redacció
26.02.2014 - 15:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president d’honor del principal sindicat de la policia espanyola, el SUP, José Manuel Sánchez Fornet, ha fet unes polèmiques declaracions a Twitter. Ha dit que Catalunya sempre seria Espanya, bé per la via civil, bé per la militar. ‘Senyors independentistes: Catalunya és Espanya, i la resta, terra conquerida. Sempre serà Espanya. Per la via civil o la militar. Això és així’, ha escrit Sánchez Fornet.

Aquest és el piulet que ha fet:

Aquestes paraules han despertat molta indignació a la xarxa, i Sánchez Fornet s’ha dedicat a repiular els comentaris irritats de molts usuaris. Després, encara hi ha afegit: ‘Bon dia, veïns. Un ramat de males bèsties independentistes emprenyades ha passat aquesta nit pel meu Twitter. Exorcisme. Visca Espanya.’

A més, encara amb to provocador, ha dit que s’havia ofert com a voluntari per a venir a Catalunya a requisar urnes el 9 de novembre:

Fa uns quants mesos, quan era secretari general del SUP, Sánchez Fornet ja va fer unes declaracions polèmiques en què va insultar els catalans que havien xiulat l’himne espanyol en un gran premi de motociclisme a Montmeló.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any