Tercer premi de poesia infantil Pissiganya.cat

  • S'hi poden presentar alumnes de primària de tots els territoris de parla catalana, fins el 25 d'abril

VilaWeb
Redacció
02.03.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb la intenció de difondre el gust per la creació poètica entre els infants, la revista Pissiganya.cat ha convocat el tercer premi de poesia per a alumnes de primària (formulari de participació). La convocatòria és oberta a les escoles de tots els territoris de parla catalana i el termini de presentació és el 25 d’abril.

Pissiganya.cat, com explicava Andreu Galan el 2011 al programa l’Internauta, és una revista digital pensada per a difondre les creacions poètiques dels alumnes de primària. ‘Els principals protagonistes, doncs, són els xiquets i nines, nenes i al·lots, nins i al·lotes’, segons Andreu Galan i Martina Escoda, els impulsors.

Però Pissiganya.cat també promou la didàctica de la poesia entre els docents. No se centra, doncs, exclusivament en els xiquets, sinó que ofereix eines a mestres i pares interessats a inculcar la poesia als infants, com ara una bona bibliografia de llibres de poesia infantil, recursos pedagògics i experiències didàctiques que es poden descarregar de la xarxa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any