Les 70.000 festes del Mobile World Congress

  • Una web publica una guia amb la munió de festes i actes que es fan a Barcelona · Mark Zuckerberg endolceix la seva festa particular amb pastissos d'Oriol Balaguer

VilaWeb
Redacció
26.02.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’organització del Mobile World Congress (MWC) calcula que aquests dies hi ha a Barcelona més de setanta mil professionals de tot el món vinculats al sector de la telefonia i les noves tecnologies. Són milers els congressistes, generalment amb una agenda laboral atapeïda i concentrada fins dijous. Però això no priva que, al vespre, amb les portes del firal de Gran Via tancades, explorin la ‘nit’ de Barcelona.

De moment, la festa més VIP que ha transcendit és la de Mark Zuckerberg i Jan Koum, que van fer una celebració múltiple. L’amo de Facebook donava la benvinguda al fundador de WhatsApp al món dels multimilionaris amb xampany francès i pastissos d’Oriol Balaguer. Concretament, amb dos pastissos: el ‘8 textures de xocolata’, el paradigma de les xocolates, i l’anomenat ‘Insinuació’, de galeta cruixent, gelificat de gerds, litxis i roses, mousse de vainilla tahití i pa de pessic amb cacau. Jan Koum, a més, va bufar les espelmes del trenta-vuitè aniversari, que ha coincidit amb la visita a Barcelona.

Perquè els negocis de debò es fan al bar

Per a poder fer el seguiment de la vida de nit del MWC, el portal d’innovació i de tecnologia Barcinno manté una guia de festes i d’esdeveniments de la ciutat adreçats especialment als assistents del MWC, amb un subtítol ben eloqüent: ‘Perquè els negocis de debò es fan al bar.’

Els actes, amb noms com Glasselona, Swedish Beers, Wearable Wednesday, Pioneeers Unplugged, Mobile Marketing Mixer Party i MLove MWC After Party, són organitzats per empreses, entitats, institucions i col·lectius digitals ben diversos. De cadascun, Barcinno n’aporta en anglès una breu descripció, la data i l’hora i l’indret i informa si hi cal invitació o no.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any