Bones adreces per a seguir l’actualitat del MWC

  • Us proposem una selecció de mitjans i portals especialitzats

VilaWeb
Redacció
23.02.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els atapeïts quatre dies de Mobile World Congress (MWC) generaran una allau de notícies al voltant de l’àmplia indústria del mòbil. Per a mirar de seguir totes les informacions que en sorgeixin, hem fet una selecció de mitjans i portals especialitzats en noves tecnologies i telefonia que seguiran al detall tots els anuncis que es facin aquesta setmana a Barcelona.

· Comencem pel portal català sobre el sector mòbil Appledroid, amb un seguiment exhaustiu de tot el congrés.

· El portal californià Cnet, tota una referència de la informació tecnològica, té aquest apartat dedicat a les novetats del MWC 2014. I ZDNet n’informa en aquest dossier.

· Els portals nord-americans de ginys electrònics Engadget i Mashable, per la seva banda, apleguen totes les notícies relacionades amb la fira barcelonina en apartats especials: ací i ací.

· La veterana revista PC Magazine va publicar l’any passat una exhaustiva guia per als visitants estrangers de Barcelona: enguany la completa amb uns quants trucs i consells per a viatgers.

· Cal afegir a la llista el portal Mobile World Live, mantingut per l’associació organitzadora del congrés, GSMA, amb notícies diàries de tot el que envolta la indústria de la mobilitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any