Panrico retira la demanda al Comitè de Vaga

  • La demanda proposava multes de milions d'euros a 10 treballadors per danys i perjudicis i la declaració de la vaga indefinidia com a il·legal

VilaWeb
Redacció
19.02.2014 - 12:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta tarda, el comitè de vaga es reuneix amb el grup de mediació de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat per a presentar la seva proposta de negociació amb l’empresa, ja que la proposta d’aquest grup no els satisfà i ‘no inclou les necessitats reals dels treballadors’.

L’empresa ha retirat la demanda contra el comitè de vaga, després del judici celebrat dijous passat, a petició de la proposta del grup de mediació de la Generalitat que també incloïa que els treballadors retiressin la impugnació sobre l’ERO del passat 25 de novembre. Representants del comitè de vaga expressen a aquest mitjà, la seva discomformitat amb la proposta del pla de Govern.  A més, remarquen el fet que Panrico ha retirat la demanda després del judici, i no abans de la seva celebració tal i com exigia el grup de mediació; ‘el Jutge va assegurar no emetre sentència fins finalitzar les negociacions i es va posar en evidència la desproporció de la demanda, la qual cosa ens fa pensar que retirar aquesta demanda ara no demostra que l’empresa estigui cedint en el conflicte’.

Continua, d’aquesta manera,  el procés de mediació de la Generalitat proposat a empresa i treballadors per a ‘desbloquejar’ el conflicte. El comitè de vaga segueix reivindicant la necessitat de negociar directament amb Panrico i no ‘es senten escoltats’ en una proposta que titllen de ‘pro-empresa’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any