Dm. 16 de febrer del 2014

16.02.2014 - 14:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En aqust partit els rivals de l’equip català van marcar 5 assaigs i, a més a més van endur-se el bonus ofensiu. Per la seua banda, l’equip català només va respondre com convenia els primers 30 minuts per després enfonsar-se. Van aconseguir marcar 1 assaig, 1 transformació i 4 penalitats. Després d’aquesta derrota, la Usap conserva la 11ena posició però podria ser pitjor perqué perquè l’equip d’Oyonnax té dos partits pendents de jogar (contra Biarritz i contra Bordeus).

Ara només queden, alms nord-catalans, set partits per evitar aquest descens i la pròxima cita és absolutament capital. Els Catalans rebran Brive que ha vençut l’Stade Français 28 a 12 i que és un competidor directe per al manteniment al TOP 14. L

‘USAP no té cap marge de maniobra i, que no és poc, haurà de passar encara sense diversos jugadors per preparar o jogar aquests importantíssim partits.