El PP anuncia accions judicials contra Vallet (CUP)

  • Per haver dit que els populars són responsables de la mort d'un home que no va rebre assistència sanitària · Eva Garcia (PP) diu que la CUP és 'el Parc Juràssic del comunisme a tot Europa'

VilaWeb
Redacció
13.02.2014 - 21:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La diputada del PP Eva Garcia ha anunciat aquest dijous que el seu partit emprendrà les ‘accions judicials que s’escaiguin’ contra la parlamentària de la CUP Isabel Vallet per haver dit que els populars havien de carregar el pes de la mort d’un home que es va quedar sense assistència sanitària a Mallorca. Garcia ha demanat a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que li reclamés a Vallet la retirada d’aquesta paraules, però De Gispert s’hi ha negat i ha renyat el PP de ser provocador. ‘El que és greu és com vostès provoquen aquesta tarda’, li ha dit la presidenta. La popular ha apuntat que el govern espanyol no deixa els immigrants sense assistència.

Durant la discussió d’una moció sobre avortament, i al marge d’aquesta acusació sobre la mort d’un home a Palma, Vallet i Garcia també se les han tingudes quan la diputada del PP ha dit que la CUP és un partit ‘fossilitzat, que forma part d’una ideologia extingida de tot el món’. ‘Són el Parc Juràssic del comunisme a tot Europa’, ha etzibat.

La diputada de la CUP ha replicat que sobre el seu embaràs i sobre la seva forma de parir o d’avortar només decidirà ella mateixa. ‘Ni el seu govern ni l’església catòlica. Ho decidiré jo ho digui el seu partit o ho digui si vol el Papa’, ha exclamat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any