Un poc de llum en temps de foscor

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’alegria? Necessitem molt que estiga present. Quan apareix, és com un regal que encara que l’esperes fa sentir-te millor. Però de vegades, si no ens fan eixe regal, estem tristors i tot sembla anant desbaratant-se. Un plat que es trenca, més un amiga que et falla, més un examen que suspens. Afortunadament, els mals moments no són eterns i ella torna a trucar a la porta. La mare que et diu que el plat era molt lleig, més l’amiga que et demana disculpes, més l’examen que no compta per a nota..

Hauríem de pintar-ho tot del color de l’alegria i sobretot ser generosos, mai retenir-la dins nostre. És inesgotable, il·limitada. Un consell d’assessora d’imatge: eixir sempre de casa maquillades amb un somriure d’orella a orella, gaudir cada minut de la nostra vida. Sempre lluitar perquè res no ens puga amargar el dia.

Molta gent diu: ‘Quin “asco” de vida…’ o coses així, però no se n’adonen que veritablement tindre una vida desafortunada és no tindre per a  menjar, o no tindre casa o estar malalt.  

De vegades quan a l’institut et donen una mala nota d’algun examen de seguida ens desil·lusionem. Doncs no ens hem d’enfonsar, sinó que cal pensar en positiu i superar-se. És com un objectiu prioritari que sempre hem de complir. Perquè sincerament crec que quan una persona està alegre de veritat, les coses li van millor.

Així que ja sabeu, a mal temps bona cara i sempre maquillada amb alegria. A passar-ho bé.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any