Miquel Torres presenta ‘Els diumenges’ a l’Espai VilaWeb

  • Us oferim el vídeo de l'acte íntegre, en què l'autor va estar acompanyat de la periodista Ester Pinter

VilaWeb
Redacció
09.02.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’escriptor castellonenc Miquel Torres ha presentat aquests dies la seva darrera publicació, ‘Els diumenges’, a l’Espai VilaWeb. Us oferim l’acte íntegre de presentació, que va omplir la sala, i en el qual Torres estava acompanyat de la periodista Ester Pinter, col·laboradora habitual del diari El Punt Avui i professora a l’escola de negocis Eserp.

Miquel Torres (Castelló de la Plana, 1977) és un narrador d’històries. Mogut per una vocació tardana escriu relats on situa la trama al centre de tot i ens l’explica amb una prosa neta i rítmica, sempre al servei de la història. En ell podem trobar referències i fonts diverses, des del realisme brut nordamericà a la ciència ficció o la poesia de l’experiència, passant per la millor tradició de relats catalana. 

Al llarg d”Els diumenges’, la segona obra de l’autor, es convoca l’espectre concret de vuit diumenges viscuts en diverses etapes vitals i tota la intensitat de la ficció i la imaginació. En el que és un altre pas de rosca respecte del realisme narratiu.

‘Els diumenges’ conté dos relats que van estar guardonats a dos dels certàmens de narrativa curta més prestigiosos de l’àmbit lingüístic, el Premi Llavor de Lletres (any 2011) i el Premi 9 d’Octubre (any 2013). 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any