La Trobada d’Escoles en Valencià comença a prendre forma

  • Les activitats es distribuiran entre Beniatjar, Otos i Bèlgida, on es farà l'acte central

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.02.2014 - 00:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La 27a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida, que viatja fins al Centre Rural Agrupat ‘Castell de Carbonera’ format pels aularis de Bèlgida, Beniatjar i Otos, es celebrarà la vesprada de dissabte 12 d’abril a Bèlgida. Però amb anterioritat, les altres dues localitats acolliran també activitats relacionades amb aquesta festa de la llengua, ja que diumenge 30 de març se’n farà la presentació a Beniatjar, on durant el dinar es lliurarà el Premi Benicadell que atorga cada any la Cordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del Valencià. Durant el matí es podrà participar en tallers de pintura organitzats per la Facultat de Belles Arts d’Altea.

El torn d’Otos serà diumenge 6 d’abril. També de matí, i després d’una xocolatada i de visitar el Palau i la ruta dels rellotges de Sol, es farà el lliurament dels Premis Sambori comarcals, i es podrà gaudir de l’actuació de Dani Miquel.

Tots tres dies es podran aprofitar per a conéixer per dins els aularis, que tindran  jornades de portes obertes per a mostrar, a través del treball que realitzen, la importància d’aquestes escoles rurals en la supervivència d’aquests pobles.

En l’organització de tots els actes, el calustre del centre compta amb la col·laboració dels tres ajuntaments, de les AMPA, i de la Coordinadora, així com amb el suport d’entitats culturals i socials.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any