Súmate respon a la presidenta andalusa amb un vídeo

  • L’associació l’ha preparat arran de la negativa de Susana Díaz de reunir-s’hi durant la seva visita a Catalunya

VilaWeb
Redacció
02.02.2014 - 22:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta de la Junta d’Andalusia i dirigent del PSOE andalús, Susana Díaz, ha participat en un acte del PSC a l’Hospitalet de Llobregat, on ha dit que els socialistes no permetrien que Catalunya es polaritzés entre ‘la soledat i l’aïllament’ i el centralisme. Els socialistes –ha dit– estan ‘atrapats en un xoc de trens entre separatistes i separadors’. Per això ha demanat que no es fes triar entre dues identitats a gent que té arrels de tot arreu. ‘Què direm als catalans de pares que van venir de fora? Que són fills d’estrangers?’, s’ha demanat. L’associació Súmate li ha respost amb un vídeo.

Uns quants membres d’aquesta entitat d’independentistes castellanoparlants li expliquen la seva catalanitat i li ensenyen ‘una altra realitat’ que no es vol escoltar: ‘La dels nombrosos catalans nascuts en unes altres parts d’Espanya, com Andalusia, que no renunciem les nostres arrels, però tampoc a decidir el nostre futur. Perquè junts construirem un nou país.’

El vídeo s’ha preparat arran de la negativa de la presidenta andalusa de reunir-se amb Súmate, tal com l’entitat li havia sol·licitat setmanes enrere. I Súmate ha afegit aquesta resposta breu i contundent a Twitter:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any