Ajuda’ns a fer un retrat de la gent que hi ha darrere el referèndum

  • VilaWeb vol entrevistar la gent activa en el procés cap a la independència

VilaWeb
Redacció
31.01.2014 - 12:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’aportació de la societat civil catalana al procés cap a la independència és tan assumida dins de Catalunya que a vegades passem per alt que és pràcticament desconeguda a fora. A la premsa internacional és més fàcil i més senzill de parlar dels líders polítics, que evidentment també fan un paper essencial. I a Madrid sembla que és una estratègia concertada parlar del procés com si fos la bogeria d’una sola persona. Però és clar que no és així. Un moviment tan especial i tan decisiu com el de la societat civil catalana s’ha de conèixer.

Ajuda’ns a fer-ne un retrat més complet, de carn i ossos, amb les persones que en formen part, omplint el formulari que hi ha al costat i contestant aquestes poques preguntes. Explica’ns qui ets i què fas per assolir un estat català independent. Si vols que et fem un perfil més detallat, dóna’ns el teu correu electrònic al final de formulari i ens posarem en contacte amb tu. 

A VilaWeb Global compilarem els resultats i farem un informe que publicarem al diari. També anirem descrivint les persones que formen part de la nostra societat civil, a més de les accions que emprenen per assolir la independència.

Gràcies.

Pots participar-hi omplint el formulari següent, servit per Google però controlat per VilaWeb: 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any