Sis dones homenatgen Estellés a través de la música

  • Eva Dénia, Lola Ledesma, M. Amparo Hurtado, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Sílvia Ampolla presenten avui l'espectacle al Micalet

VilaWeb
Redacció
22.01.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Tants versos ha dedicat Estellés a les dones, tant ha gaudit de la seua companyia, tant ha empatitzat amb el seu dolor, amb tanta tendresa ha glossat els seus gestos, amb tanta admiració ha observat els seus discrets silencis, que ha arribat el moment de tornar-li alguna cosa.’ Aquesta és la raó que ha portat sis veus de primer nivell a musicar Vicent Andrés Estellés. 

Eva Dénia (veu, guitarra i percussions), Lola Ledesma (veu, percussions i ball), Maria Amparo Hurtado (veu, percussions i ball), Merxe Martínez (violoncel, cors i percussions), Patxi Ferrer (cant, ball, postisses i percussions) i Sílvia Ampolla (cant, guitarró, guitarra, percussions i ball) són les sis dones que reten homenatge al poeta de Burjassot amb ‘Sis veus per al poeta‘, un disc que ara adapten en forma d’espectacle.

Espectacle al Micalet

Han vestit els versos d’Estellés de música tradicional: fandangos, malaguenyes, cançons de batre, de bressol, boleros, romanços, jotes, havaneres i cants d’estil. I els porten a l’escenari acompanyats de ball, en un espectacle que presenten avui, dia de Sant Vicent, al teatre Micalet. Hi sentireu cançons com aquestes: 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any