‘Boarding Pass’: Eskakejats Teatre aposta per un espectacle d’humor que convida a la reflexió

  • Amb text de Jordi Faura i dirigida per Abel Coll, Eskakejats Teatre pujarà a l'escenari de la Sala Municipal d'Arenys de Munt els pròxims 11 i 12 de gener

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.12.2013 - 19:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Boarding Pass’ ens presenta tres homes amb històries vitals absolutament diferents, que se senten fracassats i passen per un molt mal moment. La vida fa que es trobin en un apartament i acabin apostant per una idea que haurà de ser el seu ‘bording pass’ cap a una vida que els ha estat presa per diferents circumstàncies. 

Eskakejats Teatre, amb més de 20 anys d’experiència en el món teatral, ens presentarà un espectacle en què no faltarà l’humor, però que tractarà temàtiques tan actuals com l’atur, la crisi econòmica, els desenganys sentimentals i la injustícia social.

Pere Sánchez, Carles Serena i Quim Dotras es posaran a la pell d’aquests tres homes que decideixen fer una aposta radical per canviar amb el seu destí: segrestar el màxim directiu d’una entitat bancària i poder, amb el rescat i ‘un cop de sort’, recuperar una vida que tenien i els ha estat presa.

La direcció i posada en escena va a càrrec d’Abel Coll, actor i director format al Col·legi del Teatre de Barcelona amb una trajectòria de més de 10 anys dirigint espectacles teatrals a diferents escenaris de Barcelona com a la Sala Villarroel, el TNC o el Teatre Romea. Entre d’altres, ha treballat amb textos de Mamet, Brecth o Beckett i aposta ara per aquest text, que hauríem de catalogar en l’àmbit de la comèdia.

En Jordi Faura és autor d’una vintena de textos teatrals, entre ells ‘Groenlàndia’ (TNC), “Hikikomori” (Villarroel) o “La fàbrica de la felicitat” (Tantarantana), entre d’altres. Ha rebut una dotzena de premis literaris entre els quals destaquen Ciutat d’Alzira, Ciutat de València, Ramon Vinyes o Bartrina, entre d’altres.

Les representacions de ‘Boarding Pass’, que ha estat produïda per Marc Roig, seran l’11 de gener a les 10 de la nit i el 12 de gener a les 6 de la tarda a la Sala Municipal d’Arenys de Munt. Les entrades -no numerades- ja estan a la venda al preu de 10 euros al Cafè Rovira d’Arenys de Munt, fins al mateix dia 11.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any