Presentació a la Casa de la Generalitat de Perpinyà

  • Dt 10 de desembre del 2013.
    Avui dimarts a les 18h és presentarà a la Casa de la Generalitat de Perpinyà el fitxer de jocs 'El pati com a espai comunicatiu d'aprenentatge'.

VilaWeb
Redacció
10.12.2013 - 05:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un fitxer amb més d’un centenar de jocs i danses per a treballar la llengua catalana de manera lúdica. Aquest és un material que pot ser molt útil per a dinamitzar estones de pati i per a organitzar activitats en moments de lleure, en l’àmbit escolar o extraescolar. Cada joc compta amb una fitxa on es detalla l’objectiu, l’edat, l’organització, els materials, l’espai, la durada i, molt interessant, el vocabulari que es treballa.

El fitxer ha estat elaborat per la Georgina Capell,  Maria Pau Teixidor i Carla Rosés, tres estudiants de la Universitat de Girona que van realitzar el seu estatge de pràctiques a la Bressola de Sant Galdric i durant el qual van desenvolupar aquestes propostes. Posteriorment va ser editat per la Universitat de Girona i la Universitat de Perpinyà en el marc de projecte transfronterer CulturPro.  La presentació anirà a càrrec de Dolors de Ribot. Tots els assistents a aquesta presentació podran endur-se, de regal, un exemplar d’aquest fitxer.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any