El batle de l’Olleria i les seues covardies

VilaWeb
PSPV-PSOE de l’Olleria
28.11.2013 - 12:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batle de l’Olleria, juntament amb el seu equip de govern del grup de Gent de  l’Olleria, partit escindit del Partit Popular, i el propi Partit Popular, es van mostrar contraris en el ple municipal del 14 de novembre a solidaritzar-se amb les persones afectades per la llei de dependència.

Els fets van passar quan es va presentar una moció en què es demanava que se sol·licitara de la Conselleria de Benestar Social el pagament dels deutes que manté amb la residència Solimar de l’Ollería, a fi de garantir-ne la supervivència de la mateixa i el seu bon funcionament.

El grup municipal socialista, així com el grup Bloc-Compromís, van donar el seu total suport a la moció, i al mateix temps van sol·licitar que s’ampliara a tots els afectats de l’Ollería per la Llei de Dependència, atés que es dóna la circumstància que la Conselleria de Benestar no paga a ningú, o a quasi ningú. Perquè els reconeixen el dret a percebre l’ajuda, passen pel tribunal, i una vegada avaluat el seu grau de dependència i aprovat, els demanen per a més inri el compte bancari on poder fer-los els ingressos, i estos ingressos no arriben mai. Esperen que es muiga la persona depenent, i ací acaba el seu compromís i responsabilitat amb ells.

Doncs bé, arribat este punt, tant el batle amb el seu grup Gent de l’Olleria, com el Partit Popular, es van negar a donar suport als dependents, negant-se a sol·licitar de Conselleria el compliment del pagament que la llei empara.
 
Una actitud covarda. Entenem que el Partit Popular siga còmplice dels incompliments sistemàtics dels pagaments que ells mateixos des de les diferents institucions venen duent a terme. Però l’actitud del Sr. batle de l’Olleria José Vidal Oltra, i la resta del seu equip de govern de no voler manifestar-se a favor del benestar dels ciutadans a qui representa és deplorable i covard.

Covard davant el govern del Partit Popular, per no enfrontar-se als que desitja que li atorguen el lloc de cap de llista en les pròximes eleccions. Podríem dir que el batle de l’Olleria manté una actitud de gosset falder del Partit Popular. Quina vergonya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any