Emotiva taula redona d’antics directors de l’IES ‘Josep Segrelles’ d’Albaida

  • La Comissió Organitzadora del 50 Aniversari publica un calendari commemoratiu

VilaWeb
Redacció
28.11.2013 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els actes de celebració del 50è aniversari de l’IES ‘Josep Segrelles’ d’Albaida van tindre divendres passat una nova cita, una taula redona en què hi van participar alguns dels directors que ha tingut el centre en aquest mig segle d’existència. Gonzalo Yélamos, Daniel Gozalbo, José García Vallejo, Vicent Albert, Fernando Latre, Joan Gaspar i Dolors Sampio van intervindre en aquell acte, moderats per l’ex-professor Salvador Garcia, qui es va encarregar de llegir la intervenció de Salvador Vilar, un dels invitats que no va poder acudir en persona.

En els seus parlaments, els antics directors de l’institut van recordar moltes de les vivències i esdeveniments que han construït la història de l’institut més antic de la Vall d’Albaida. Des dels esforços per a poder fer ensenyament del valencià encara en època preautonòmica -malgrat certes pressions locals que ho volien evitar-, fins a la vocació comarcal que sempre ha tingut el centre, els ex-directors van anar detallant l’evolució viscuda en els cinquanta anys en l’àmbit educatiu i també en la societat.

Les intervencions dels convidats van anar seguides per altres que van fer antics alumnes, abans que en nom de la Comissió Organitzadora el director actual, Jordi Ramos, els lliurara un recordatori, obra del professor de dibuix Vicent Paton.

Calendari commemoratiu

La Comissió Organitzadora dels actes ha editat un calendari commemoratiu del 50è aniversari de l’IES ‘Josep Segrelles’ d’Albaida, una publicació que ha tret a la venda per tal de recaptar ingressos per a les activitats amb què està celebrant-lo.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any