Sense RTVV, el teu poble no es veu

  • Sota el lema 'Si tanquen RTVV, el meu poble ni es veu ni té veu', el Comité d’Empresa de Ràdio Televisió Valenciana encoratja els valencians a exigir el manteniment dels mitjans de comunicació públics

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les empreses públiques omplen el buit de les privades. Allà on l’empresa privada no arriba perquè no en treu rendiment, hi arriba la pública. I aquesta és, també, la funció de Ràdio Televisió Valenciana. Com, si no, es difondria l’agenda del Museu de Titelles d’Albaida, les activitats d’Ateval o el potencial turístic de Bocairent? No ens equivoquem: ni Telecinco, ni Antena 3, ni tan sols els serveis territorials de Televisió Espanyola en parlaran.

Si, tal com promet el Consell, a final de mes el senyal de RTVV se’n va a negre, moltes més coses es fondran alhora: el català perdrà un àmbit important de l’esfera pública, el dret a la informació dels ciutadans disminuirà una vegada més, i tots serem més pobres com a societat.
Divendres tenim l’oportunitat de dir-li al Consell que Ràdio Televisió Valenciana no és propietat seua. És el poble valencià qui ha de tindre la potestat de decidir-ne el futur. Els treballadors d’RTVV vos encoratgem a fer-nos costat en aquesta exigència divendres 15 a les 12 del migdia. Aneu a la porta del vostre ajuntament per a reclamar al govern de la Generalitat que no tanque RTVV i compartiu l’experiència enviant les fotos de la concentració a informatius@rtvv.es.

Els mitjans de comunicació públics estan al servei dels ciutadans i són una eina imprescindible per a la vertebració territorial del nostre país. Cal que els reivindiquem com a propis i que no permetem que uns altres ens els furten.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any