David Fernàndez: ‘No he insultat ningú; Rodrigo Rato és un gàngster’

  • El diputat de la CUP repeteix l'acusació a l'ex-president de Bankia

VilaWeb
Redacció
13.11.2013 - 09:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat de la CUP David Fernàndez ha refermat l’acusació de gàngster que va fer dimarts al parlament a l’ex-president de Bankia Rodrigo Rato. ‘Jo no vaig insultar ningú; Rodrigo Rato és un gàngster. I el diccionari diu que un gàngster és una persona sense escrúpols disposada a tot per a aconseguir els seus objectius’, ha declarat avui Fernàndez en una entrevista a TV3. Ha lamentat que s’hagués comparat el seu gest de la sandàlia ‘amb 183.000 persones afectades per preferents i milers de desnonats de Bankia’ i ha trobat injust que alguna gent hagués ‘convertit el botxí en víctima’.

‘La sandàlia és un símbol de menyspreu profund al poder del poder’, ha dit Fernàndez, que destaca que el problema no és la sandàlia, sinó qui hi havia davant, que era Rodrigo Rato, ‘un gàngster i un representant dels responsables de la crisi, una crisi impune’.

Ha admès que no esperava ‘aplaudiments de les elits’ per la seva intervenció, però ha assegurat que les crítiques que ha rebut ‘contrasten amb el suport que hem tingut a les xarxes’. ‘Tot és opinable i criticable, però el que em preocupa és el circ mediàtic i que es parli més de la sandàlia que no de milers d’afectats per les preferents i pels desnonaments a qui Rato ha condemnat a la misèria’, ha dit.

Notícia relacionada: Insults i desqualificacions contra David Fernàndez en mitjans espanyols

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any