De Xàtiva a Girona, els homenatges a Nil Marín que Rus no ha pogut impedir

  • El festival Raval es Mou de la Costera va fer un minut de silenci en homenatge al porter, com en tants camps de futbol del país

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.11.2013 - 12:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La directiva de l’Olímpic de Xàtiva es va negar ara fa una setmana a fer un minut de silenci en el partit contra el Llagostera en memòria de Nil Marín, el jove porter del filial del Girona CF que s’havia mort el dia abans en un accident de trànsit. Anit Nil Marín ha tingut finalment un homenatge a la capital de La Costera: ha estat durant el festival Raval es mou, on s’ha fet un minut de silenci abans de les actuacions de Feliu Ventura, Smoking Soul’s i Barbaritats.

Vegeu també: Carta a Alfonso Rus del pare de Nil Marín, el porter del Girona mort dissabte

De fet, aquest cap de setmana hi ha hagut molts homenatges en diversos camps de futbol del país abans dels partits d’aquesta jornada de lliga en diferents categories. Destaca l’homenatge que li va fer ahir el seu club, el Girona, a Montilivi, abans del partit amb l’Hèrcules d’Alacant. Els companys de Nil Marin i el seu germà, amb els porters del futbol base, van dipositar un ram de flors a la porteria.

Heus ací el vídeo que en va fer Televisió de Catalunya:

Divendres al Camp Nou el Barça i l’Espanyol també van fer un minut de silenci en homenatge al jove porter.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any