L’Escola Sinera, protagonista del Medi Ambient de TV3

  • 'Ciència ciutadana per estudiar els ocells' és el títol del programa · Des de fa tres cursos l'Escola Sinera ha incorporat el 'Projecte Orenetes' al seu dia a dia

VilaWeb
Redacció
02.11.2013 - 21:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dimarts 5 de novembre a les 14.20, l’espai El Medi Ambient de TV3 emetrà un reportatge els protagonistes del qual seran, en part, alumnes de l’Escola Sinera, encarregats de fer el cens d’orenetes a Arenys de Mar

L’Escola Sinera i el Projecte Orenetes


L’estiu de 2012 des de l’AMPA de l’escola es va impulsar el cens d’orenetes cuablanca a Arenys de Mar, un projecte d’abast nacional que promou l’Institut Català d’Ornitologia (ICO).

Durant el curs 2012-13 el projecte es va incorporar com activitat escolar. La classe de 3r – amb el suport de P4- se’n va fer càrrec, amb el suport de diversos pares i mares hi han estat treballant. 

L’Enric Badosa, biòleg i pare de l’escola, va fet diverses xerrades sobre les orenetes durant el curs. A primers de març, es van  penjar al pati de l’escola dos nius artificials, que enguany no s’han ocupat.

Paral·lelament, per completar el cens en el nucli antic de la població, l’AMPA va convocar dues sortides a les quals van assistir famílies de l’escola i arenyencs en general. Un resum de l’activitat d’aquest 2013 relacionada amb el projecte s’ha publicat en aquest full (descarregar PDF)

Tota la informació del projecte la podeu seguir des de www.orenetes.cat

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any