Les estrenes: El suspens de ‘Grand Piano’ i el drama vitalista ‘Tots volem el millor per a ella’ arriben als cinemes

  • Repassem la cartellera de la setmana

VilaWeb
Redacció
25.10.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La producció catalana ‘Grand Piano’, dirigida per Eugenio Mira i protagonitzada per Elijah Wood i John Cusack, arriba als cinemes després d’obrir el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. Es tracta d’un film d’enjòlit carregat de tensió que se centra en el pànic escènic d’un reconegut pianista. Aquesta setmana també s’estrena la catalana ‘Tots volem el millor per a ella’, dirigida per Mar Coll.

>Grand Piano. Direcció: Eugenio Mira. Intèrprets: Kerry Bishé, Tamsin Egerton, Dee Wallace, John Cusack, Elijah Wood, Alex Winter. Gènere: Enjòlit. Esbós: Un jove i famós pianista torna als escenaris després de cinc anys en silenci. La pressió augmenta terriblement quan rep amenaces de mort si s’equivoca a l’interpretar la peça. (Vídeo).

>Tots volem el millor per a ella. Direcció: Mar Coll. Intèrprets: Nora Navas, Valeria Bertuccelli, Àgata Roca, Pau Durà. Gènere: Drama. Esbós: La Geni es recupera d’un fort accident i a l’hora de recompondre la seva vida es troba amb dificultats per complaure el seu entorn. En català. (Vídeo).

>La vie d’Adèle (‘La vida de Adele’). Direcció: Abdellatif Kechiche. Intèrprets: Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos, Catherine Salée, Salim Kechiouche, Jeremie Laheurte, Aurélien Recoing. Gènere: Drama. Esbós: Una adolescent de 15 anys s’enamora d’un estrambòtic jove de cabells blaus i la relació colpeix fortament el món i els sentiments de la noia. Basada en la novel·la gràfica ‘Blue’. (Vídeo).

>Insidious: Chapter 2 (‘Insidous Capítulo 2’). Direcció: James Wan. Intèrprets: Rose Byrne, Danielle Bisutti, Barbara Hershey, Patrick Wilson, Ty Simpkins, Michael Beach. Gènere: Terror. Esbós: Seguint la trama del primer capítol del film, es reprèn la història de la família Lambert i la seva recerca per a descobrir el fosc secret que els ha mantingut lligats al món dels esperits. (Vídeo).

>Michael H. Direcció: Yves Montmayeur. Intèrprets: Juliette Binoche, Béatrice Dalle, Isabelle Huppert, Michael Haneke, Jean-Louis Trintignant. Gènere: Documental. Esbós: El director austríac Michael Haneke explica les seves idees filosòfiques i cinematogràfiques a través d’imatges de rodatge i declaracions dels seus actors habituals. (Vídeo).

>The Way, Way Back (‘Camino de vuelta’). Direcció: Nat Faxon i Jim Rash. Intèrprets: Anna Sophia Robb, Amanda Peet, Toni Collette, Steve Carell, Sam Rockwell, Rob Corddry. Gènere: Comèdia. Esbós: Un adolescent de 14 anys intenta trobar-se a si mateix per agafar energia i enfrontar-se amb el seu padrastre, un alcohòlic enganxat a les drogues. (Vídeo). 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any