Més informació sobre el TroVAM! a una setmana del tret de sortida

VilaWeb
Redacció
14.10.2013 - 00:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tot està a punt perquè la ciutat de Castelló puga acollir la primera edició de la fira-festival que vol difondre la música valenciana i aspira a convertir-se en lloc d’encontre de professionals del sector musical.

Un festival valencià amb uns objectius clars

Full de ruta de l’associació VAM! El col·lectiu està format per quatre reconegudes empreses de management valencianes: Metrònom (Castelló), Pro21 Cultural i La Casa Calba (València), i Suport Produccions (Alacant). Una fira-festival que impulse la música com a dinamitzador social i cultural i contribuir a la normalització al País Valencià de la música expressada en valencià. I punt d’encontre professional que permeta consolidar els lligams de les empreses musicals valencianes. A destacar alguns esdeveniments importants que també has de tindre en compte a més dels concerts de la Pèrgola:

  • Últim concert d’Obrint Pas a Castelló. (Auditori de Castelló, dijous 17 oct, 20.00)
    L’actuació d’Obrint Pas, referent indiscutible de la música en valencià, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló el 17 d’’octubre, constituirà el moment inaugural. La formació interpretarà en format acústic les cançons que han marcat la seua trajectòria. Aquesta serà la darrera actuació del grup a la capital de la Plana.
  • Els Nens Eutròfics La Casa Calba TroVAM
  • Espectacles en família a la plaça de Santa Clara (dissabte 19 oct, 12.00)
    També s’han organitzat un parell de concerts per a públic familiar: la galàctica Petita Orquestra Peiotaire i l’interestelar Marcel el Marcià, seran els encarregats de fer volar la imaginació de grans i menuts dissabte 19 d’octubre, a les 12.00, a la plaça de Santa Clara.
  • Debats professionals a la Llotja del Cànem (divendres 18 oct, 9.30)
    El matí del divendres 18 d’octubre està reservat per a analitzar i debatre en torn al present i futur de la indústria musical valenciana i els mitjans de comunicació, en unes trobades professionals que comptarà amb la participació d’una dotzena de professionals: Carles Carrasco (Comboi Records), Vicent Martínez (Songsforever), José Gimeno (Play Producciones), Pau Alabajos (cantautor), Céline Vidal (Festival Convivencia), i els periodistes Amàlia Garrigós, Cristina Garcia, Carlos Pérez de Ziriza i Xavier Aliaga.

Les entrades, recordeu, estan a la venda online a Ticketea, Agendapv, Notikumi, o bé a la Llibreria Babel de Castelló, al Centre Social Terra de Benimaclet, i a les taquilles dels recintes. El preu oscil·la entre els 6 i els 10 euros. Per als concerts de la Pèrgola, hi ha la possibilitat de comprar un abonament per 12 euros.

Autobus des de València
L’organització ha preparat un autobús des de València que exirà divendres i dissabte, a les 18.00, des de la Facultat de Filologia (Blasco Ibáñez).

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any