Les estrenes: Sofia Coppola torna als cinemes amb ‘The Bling Ring’ i Forest Whitaker protagonitza ‘El mayordomo’

  • Repassem la cartellera de la setmana

VilaWeb
Redacció
11.10.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sofia Coppola torna al cinema amb ‘The Bling Ring’, un film d’adolescents que tenen una fixació amb els famosos. Aquesta setmana també es destaquen ‘El mayordomo’, de Lee Daniels, interpretat per Forest Whitaker. L’actor català Alex Brendemühl protagonitza ‘El médico alemán’ de Lucía Puenzo, un metge que amaga la seva veritable personalitat.

>The bling ring. Direcció: Sofia Coppola. Intèrprets: Katie Chang, Israel Broussard, Emma Watson; Carlos Miranda, Gavin Rossdale, Marc Coppola. Gènere: Drama. Esbós: Un grup d’adolescents obsessionats amb la fama fan servir internet per rastrejar el lloc on es troben els famosos i entrar a robar a casa seva. Inspirat en fets reals. (Vídeo).

>The Butler (‘El mayordomo’). Direcció: Lee Daniels. Intèrprets: Jane Fonda, Vanessa Redgrave, Oprah Winfrey; Robin Williams, John Cusack, Alex Pettyfer. Gènere: Drama. Esbós: Durant 34 anys Eugene Allen va treballar a la Casa Blanca i va anar escalant en la cadena de criats fins a convertir-se en el majordom en cap. En total va estar al servei de set presidents dels Estats Units fins que al 1986 es va jubilar. (Vídeo).

>Wakolda (‘El médico alemán’). Direcció: Lucía Puenzo. Intèrprets: Natalia Oreiro, Elena Roger, Florencia Bado; Àlex Brendemühl, Diego Peretti, Guillermo Pfening. Gènere: Drama. Esbós: Anys seixanta. Un metge alemany coneix una família argentina. Junts faran una ruta pel desert i el metge farà reviure a la família totes les obsessions relacionades amb la puresa i la perfecció. (Vídeo).

>Prisoners. Direcció: Denis Villeneuve. Intèrprets: Maria Bello, Viola Davis, Melissa Leo; Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Terrence Howard. Gènere: Enjòlit. Esbós: Una nena de sis anys és raptada. El pare no té cap pista per a fer la recerca i cada hora que passa és clau per a la vida de la nena. Un detectiu fa la recerca partint d’una caravana bo i abandonada, aparcada al seu carrer. (Vídeo).

>Metallica: Through the never. Direcció: Nimrod Antal. Intèrprets: Lindsey Rose Stevens, Dane DeHaan, James Hetfield, Lars Ulrich. Gènere: Musical. Esbós: Durant un concert de la mítica banda de heavy metal nord-americana Metallica, Trip, el mànager del grup, lluitarà per la seva vida fugint d’un brutal emmascarat. (Vídeo).

>Caníbal. Direcció: Manuel Martín Cuenca. Intèrprets: María Alfonsa Rosso, Olimpia Melinte; Antonio de la Torre, Joaquín Núñez. Gènere: Enjòlit. Esbós: Un sastre molt prestigiós de Granada és, alhora, un assassí a l’ombra. És un personatge sense remordiments ni culpa fins que coneix Nini, una persona que li farà descobrir la maldat dels seus actes i fins i tot l’amor. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any