Festival Petits Camaleons a Sant Cugat del Vallès

  • Entre avui i demà Els Catarres, Jaume Sisa, Andrea Motis i Blaumut passaran per la cita familiar

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.10.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana l’Auditori de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) presenta un cartell de luxe en motiu del festival Petits Camaleons. Els Catarres, Jaume Sisa, Macaco, Blaumut, Andreu Rifé o The Pinker Tones & Albert Pla són alguns dels noms que entre avui i demà passaran per aquest festival de música per a nens i nenes. Les particularitats de la trobada són que els concerts són més curts de l’habitual i que el volum dels equips de so també s’adapta a les oïdes infantils. 

El festival es reparteix en tres espais de l’Auditori a més de la carpa del Circ Raluy, que aquests dies està instal·lada al costat. Tots els musics i grups actuen com a mínim dues vegades al llarg de la jornada i hi ha espai de jocs, exposicions, zona de relax i els més petits tenen un lloc reservat davant l’escenari. S’hi poden trobar a representats d’estils musicals molt diferents però tots amb algun vincle especial amb la mainada.

Avui a primera hora s’hi podrà veure a Els Catarres, que ha estat tot l’estiu girant pel país, la Sant Andreu Jazz Band i el popular trio The Mamzelles. A la tarda actuarà el veterà Jaume Sisa, Gossos i la Banda dels Països Catalans. L’activitat es reprendrà demà a partir de les 11.30 amb Macaco i The Pepper Pots. Els seguiran Balumut, el grup revelació de l’estiu, i The Pinker Tones & Albert Pla, que en creat un espectacle especial per a infants.  Seguidament serà el torn d’Andreu Rifé, el compositor de la cançó de la sèrie televisiva ‘Polseres Vermelles’. Tancaran el festival amb les respectives actuacions dues veus molt joves, les de Núria Graham i Andrea Motis.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any