Més de 300 persones en suport a la vaga indefinida de docents a les illes

  • Així com a molts altres indrets dels Països Catalans la Plaça Sant Roc va acollir la tarda del darrer diumenge de setembre una mobilització en suport a la vaga indefinida de les docents de les illes.

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.09.2013 - 11:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

 A la convocatòria inicial del comitè local d’ ‘Independència per canviar-ho tot‘ s’hi van sumar l’Entesa per Sabadell, la Candidatura d’Unitat Popular i el Moviment Popular de Sabadell. Més de 300 persones segons les organitzadores es van aplegar davant l’ajuntament en resposta a la convocatòria. Lluïen samarretes verdes, les de la Crida, i grogues de la marea d’educació.

Fou el portaveu del MPS, Arnau Rojas, qui va llegir els 10 punts que sintetitzen les reivindicacions consensuades per l’assemblea de docents des de darrere d’una pancarta en la qual s’hi podia llegir “Contra el TIL, les retallades i les imposicions, solidaritat amb la vaga indefinida de docents”, a més d’una referència a la dignitat de la lluita de la comunitat educativa insular.

Al final de la lectura de les reivindicacions es van poder sentir crits com ara ‘educació pública i de qualitat’.

Durant la concentració podia observar-se l’entusiasme en compartir imatges de l’èxit de les mobilitzacions arreu del país, sobretot de la de Palma, la més nombrosa.

La lluita de la comunitat educativa illenca ha arribat a tota la ciutadania esdevenint, segons algunes veus, una vaga social, que a més a més ha superat les fronteres de les autonomies fent-se extensiva a tot el país.

En acabar la concentració es va convidar a tothom a assistir al sopar que es realitzarà el proper divendres 4 d’octubre a l’hort Comunitari l’Escarola de la Creu Alta, a les 21.30h. Tots els beneficis aniran destinats a la caixa de resistència de les treballadores en vaga.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any